مجله الکترونیکی

جامع ترین سایت فروش آنلاین بلیط هواپیما و هتل

مجله الکترونیکی

جامع ترین سایت فروش آنلاین بلیط هواپیما و هتل

  • ۰
  • ۰

 

این روزها سفر با هواپیما بیش از هر زمان دیگر محبوب و رایج و در بسیاری از موارد به صرفه‌تر شده‌است. فرودگاه‌ها در سراسر جهان روز به روز پذیرای مسافران بیشتری هستند. هواپیمایی‌ها نیز در راستای تامین آسودگی بیشتر، روز به روز برتمهیدات و امکانات خود می‌افزایند، یکی از موارد مهم، تامین سلامتی مسافران است از این رو بسیاری از خطوط شرایطی را اعلام می‌کنند و به برخی ازمسافران که شرایط جسمانی خاص دارند نسبت به سفرهای هوایی هشدارهای لازم را می‌دهند.

به طور مثال، خطوط پروازی توصیه می‌کنند افرادی که فرزند نوزادشان چند روزه است، بهتر است با هواپیما او را جا به جا نکنند. همچنین در شرایطی که افراد به تازگی در محدوده‌ی قلب و یا قفسه‌ی سینه‌ عمل جراحی داشته‌اند نیز پیش از سفر هوایی با پزشک خود مشورت کنند.

از سوی دیگر برخی مشکلات هستند که به طور معمولا برای افراد در طول پرواز پیش می‌آید. درد و گرفتی پا در پروازهای طولانی در اثر نشستن و خم کردن بیش از اندازه‌ی پاها، جت لگ شدن، احساس تهوع و هواپیما زدگی و ... از ناراحتی‌ها و بیماری‌هایی است که ممکن است به آنها دچار شوید به ویژه اگر بلیط هواپیمای شما به مقصدی باشید که مجبور شوید چند ساعت متوالی بر روی صندلیتان بنشینید، اما همه‌ی این ناراحتی‌ها چاره‌ای دارد.

ترومبوز  سیاهرگی عمقی(DTV)

وضعیتی که در آن یک لخته و یا ترومبوز در یک ورید عمقی در پا تشکیل شده و سبب درد و تورم در آن می‌شود گرچه لخته‌های کوچک‌تر ممکن است نشانه‌ای نداشته‌باشد. این سندروم بر اثر دلایل مختلفی می‌تواند ایجاد شود که بی تحرکی می‌تواند یکی از آنها باشد. اما چرا باید آن را جدی گرفت؟ دلیل این امر آن است که این لخته‌ها می‌تواند در بدترین حالت منجر به آمبولی ریه شود که خطراتی جدی را ایجاد خواهد کرد.

نشستن‌های طولانی مدت بر روی صندلی در طول پرواز و خم نگه داشتن آنها می‌تواند سبب ایجاد این لخته‌ها شود، ساعات پرواز هرچه طولانی‌تر و عدم تحرک هرچه بیشتر شود، خطر تشکیل لخته نیز بیشتر و بیشتر می‌شود. دی هایدریت شدن، یا عدم آب رسانی کافی نیز احتمال تشکیل لخته را افزایش می‌دهد.

به منظور جلوگیری از ایجاد لخته چند کار کوچک می‌تواند به شما کمک کند. در طول پرواز حتی اگر احساس تشنگی نیز نداشتید، به طور متناوب آب، چای آبمیوه و ... بنوشید تا به میزان لازم به بدنتان  آب رسانی کنید. از پوشیدن لباس‌های تنگ و ناراحت خودداری کنید. در صورت امکان در راهروی کابین قدم بزنید و به علاوه پاهای خود را هر چند وقت یک بار با نرمش‌های ساده تکان دهید و خوابیدن طولانی را به چرت‌های کوتاه‌تر تقسیم کنید تا برای مدت طولانی بی تحرک نمانید.

اگر به تازگی عمل جراحی و یا مشکلات عروقی داشتید برای توصیه‌های بیشتر با پزشک خود مشورت کنید.

جت لگ(Jet Lag)

اگر بلیط هواپیمای شما به مقصدی باشد که با مبدا شما اختلاف زمانی زیادی دارد، این امر بر ساعت فیزیولوژیکی شما اثر گذشته و دچار حالتی می‌شوید که به آن سردرگمی زمانی  و یا جت لگ می‌گویند، این سردرگمی بر برنامه‌ی غذایی و خواب شما اثر گذاشته و می‌تواند سبب خستگی در شما گردد.

پیشتر که مردم با کشتی سفر می‌کردند به طول انجامیدن سفر به مسافران فرصت می‌داد تا ساعت بیولوژیکی بدنشان تنظیم شود. اما سفر با جت‌های پر سرعت در کمترین زمان شما را به مقصد می‌رساند و همین امر می‌تواند موجب اختلال شود. جالب است بدانید وقتی به سمت غرب پرواز می‌کنید راحت‌تر از زمانی خواهید بود که مقصد شما در شرق قرار داشته باشد.

جت لگ امری است که در پروازهای طولانی گریزی از آن نیست، اما راهکارهایی وجود دارد که با انجام آنها می‌توانید کمی شرایط را برای خود بهتر کنید. توجه داشته که روز بعد از پروازهای طولانی شما معمولا خسته خواهید بود، در سفرهای تفریحی، این امر چندان برایتان سخت نخواهد بود اما اگر روز پس از سفر باید به برنامه‌ی معمول زندگیتان باز گردید، خستگی ممکن است تمرکز و توان شما را کاهش دهد، به همین دلیل هنگام خرید بلیط هواپیما به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که بتوانید پیش از شروع کار یک روز را به استراحت اختصاص دهید. از خسته کردن خود پیش از پرواز پرهیز و سعی کنید استراحت و خواب کافی و معمولتان را داشته‌باشید، تمام شرایط برای داشتن پروازی راحت را در نظر بگیرید، آب کافی بنوشید و به تغذیه‌ی خود در طول پرواز نیز اهمیت بدهید.

هواپیمازدگی

عامل ایجاد این حالت  حساس شدن گوش میانی و ایجاد ناهماهنگی ناشی از اختلاف ارتفاع است که سبب تهوع و سرگیجه در فرد می‌شود. درواقع به علت تغییر ناگهانی ارتفاع در حالیکه چشم حالتی ثابت را دیده و پیام حالت ایستا را به مغز می‌دهد، گوش میانی و داخلی متوجه تغییر ارتفاع شده و همین ناهماهنگی مشکل ساز می‌شود که به ویژه افرادی که گوشی میانی حساسی دارند را تحت تاثیر قرار می‌دهد. شکلات و یا آبنبات‌هایی که پیش از پرواز می‌دهند نیز برای پیش‌گیری از ایجاد چنین وضعیتی است، چراکه عمل جویدن، بلعیدن و خمیازه کشیدن می‌تواند در پیشگیری از بروز پرواززدگی موثر واقع شود، در واقع این فعالیت‌ها موجب یکسانی فشار هوای داخلی بدن با هوایی بیرونی می‌شود.

انتخب صندلی نیز می‌تواند به شما کمک کند، پس از خرید بلیط هواپیما در صورتیکه تجربه‌ی هواپیما زدگی داشتید، بهتری است صندلی کنار پنجره، نزدیک بال و یا جلوی هواپیما را انتخاب کنید، در این مکان‌ها تکان‌ها کمتر است و به همین دلیل مشکلات کمتری برای شما ایجاد می‌شود.

تغذیه نیز بسیار مهم است، چه پیش از پرواز و چه در طول پرواز از خوردن غذاهای سنگین و حجیم خودداری کنید، چراکه می‌تواند در صورت بروز حالت تهوع، آن را تشدید کنید، همچنین از خواندن طولانی مدت کتاب یا خیره ماندن به صفحه نمایش تبلت، موبایل و ... خودداری کنید. اگر این حالت شما را اذیت می‌کند برای درمان‌های دارویی می‌توانید پیش از سفر با پزشک خود مشورت کنید.

با توجه به محبوب بودن روش حمل و نقل هوایی، همگام با پیشرفت‌های تکنولژیک در عرصه‌ی این صنعت، شاهد تسهیلات بیشتر و بیشتری نیز هستیم و از سوی دیگر متخصصان در زمینه‌های دیگر راهکارها و درمان‌هایی را برای رفع مشکلات ناشی از پروازهای طولانی کشف و ارائه می‌کنند تا پرواز برای مسافران بدل به تجربه‌ای آسان و فرح‌بخش شود، در این میان عادت‌های رفتاری و غذایی افراد نیز سهم به سزایی در داشتن پروازی آرام دارد و از همه‌ی این نکات مهمتر داشتن ذهنی آرام، خونسردی و آماده‌ کردن خود برای شرایط متفاوت با همیشه است که می‌تواند رویارویی و حل آنها را برایتان آسان‌تر کند؛ به هرحال اگر هواپیماها نبودند، شاید شرایط بسیاری از فعالیت‌ها و سفرها برای ما هرگز میسر نمی‌شدند. یک توصیه دیگر کارآمد هم وجود دارد، اگر پرواز شما طولانی است شاید بهترین راه برای داشتن پرواز آرام این باشد که به خود یک جایزه بدهید و یک بلیط هواپیمای کلاس اقتصادی و یا فرست کلاس برای خود تهیه کنید!

 

  • ۹۵/۰۳/۰۴
  • مصطفی صفریان برمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی